top of page

PRESENTACIÓ PROJECTE TARRAGONA TENNIS INCLUSIU

Actualizado: 24 feb 2020




El proper 3 de març a les 12:30h al Club Tennis Tarragona, farem la presentació del projecte TARRAGONA TENNIS INCLUSIU i del 1er Open Nacional de Tennis en cadira de rodes “Ciutat de Tarragona”


Comptarem amb la presencia d’en Quico Tur, el jugador considerat com el millor tennista paralímpic d'Espanya de tots els temps. Com a membre de la selecció espanyola de tennis en cadira de rodes des del 2002, el seu esforç es demostra amb els múltiples fites que ha assolit. Va ser el número 1 de la classificació espanyola durant nou anys i va arribar al número 19 de la classificació mundial, Avui dia, és el número 44 del món. Ha participat en nou Copes del Món i quatre Jocs Paralímpics (Atenes 2004, Pequín 2008, Londres 2012 i Rio 2016) i ha obtingut 21 títols internacionals.

Quico Tur acumula 21 títols Internacionals i la participació en 4 Jocs Paralímpics

Ell serà un dels encarregats de fer les visites de conscienciació i sensibilització junt amb l'equip de la Fundació del Tennis Català a diferents escoles de la ciutat de Tarragona i una jornada de tennis inclusiu al Club Tennis Tarragona durant la disputa de la RED CUP BMW Oliva Motor


Un projecte únic i innovador a tot el territori amb la col.laboració de CaixaBank i l’Obra Social “la Caixa” que neix amb la idea de ser un referent tant a nivell social com esportiu a la ciutat de Tarragona.


us esperem a tots!!



79 visualizaciones0 comentarios
bottom of page