Tot a punt al Club Tennis Tarragona per la Red Cup BMW Oliva Motor

Avui s’ha fet la presentació oficial del torneig a la pista central del club


El Club Tennis Tarragona ha presentat aquest migdia la Red Cup BMW Oliva Motor, prova del circuit mundial júnior de tennis que es disputarà del 27 de setembre al 4 d’octubre a les instal·lacions del club tarragoní.

120 jugadors i jugadores provinents de tot el món, i d’edats compreses fins els 18 anys, competiran en aquest torneig que reunirà a les més joves promeses mundials d’aquest esport.


La fase prèvia es jugarà en quadres de 32 inscrits, i el quadre final també tindrà el mateix nombre de tennistes masculins i femenines. La inscripció final i els caps de sèrie se sabran en uns dies, tot i que tots acabaran sent jugadors amb rànquing internacional.

Avui sí que s’ha fet públic el nom de quatre jugadors del club que tindran una de les 24 wild card de que disposa l’organització: seran per Pol del Castillo, Marc Boada, Iñigo Villacampa i Anna Ortiz. La resta es comunicaran el 18 de setembre.


Durant la presentació, que ha tingut lloc a la pista central del CTT, els dirigents han destacat el gran nivell que tindrà la competició i les estrictes normatives dels protocols pel Covid-19 que seguirà en tot moment l’organització per tal de vetllar per la seguretat i salut de participants, aficionats i socis de l’entitat.

En aquest sentit el president del club Tennis Tarragona, Pere Lluís Bergadà, ha recalcat que la prova serà la primera del circuit mundial júnior que realitzarà testos ràpids a tots els participants.