top of page

Tot a punt al Club Tennis Tarragona per la Red Cup BMW Oliva Motor

Avui s’ha fet la presentació oficial del torneig a la pista central del club


El Club Tennis Tarragona ha presentat aquest migdia la Red Cup BMW Oliva Motor, prova del circuit mundial júnior de tennis que es disputarà del 27 de setembre al 4 d’octubre a les instal·lacions del club tarragoní.

120 jugadors i jugadores provinents de tot el món, i d’edats compreses fins els 18 anys, competiran en aquest torneig que reunirà a les més joves promeses mundials d’aquest esport.


La fase prèvia es jugarà en quadres de 32 inscrits, i el quadre final també tindrà el mateix nombre de tennistes masculins i femenines. La inscripció final i els caps de sèrie se sabran en uns dies, tot i que tots acabaran sent jugadors amb rànquing internacional.

Avui sí que s’ha fet públic el nom de quatre jugadors del club que tindran una de les 24 wild card de que disposa l’organització: seran per Pol del Castillo, Marc Boada, Iñigo Villacampa i Anna Ortiz. La resta es comunicaran el 18 de setembre.


Durant la presentació, que ha tingut lloc a la pista central del CTT, els dirigents han destacat el gran nivell que tindrà la competició i les estrictes normatives dels protocols pel Covid-19 que seguirà en tot moment l’organització per tal de vetllar per la seguretat i salut de participants, aficionats i socis de l’entitat.

En aquest sentit el president del club Tennis Tarragona, Pere Lluís Bergadà, ha recalcat que la prova serà la primera del circuit mundial júnior que realitzarà testos ràpids a tots els participants.

Serà gràcies a un acord amb Laboratori Eldine, un dels patrocinadors del torneig conjuntament amb Asisa, Rabat Zaida, Clínica Dental Anton Massagué i Cocacola a banda del mencionat BMW Oliva Motor que dóna nom a la competició.


La presentació ha comptat, a banda de Pere Lluís Bergadà, amb el delegat d’Esports de la Generalitat de Catalunya, Joan Plana; per part de la Diputació de Tarragona, Juanjo Garcia; i el gerent del grup BMW Oliva Motor David Garcia així com la regidora d’esports de l’Ajuntament de Tarragona, Mari López. Tots han agrait l’esforç del club per organitzar una prova d’aquest nivell.


També ha participat a la presentació, mitjançant video, el Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras; el president de la Federació Catalana de Tennis, Jordi Tamayo; i l’andorrana Victoria Jiménez, guanyadora de la Red Cup al CTT el 2019 en el que va ser el seu primer triomf en un torneig de la ITF i qui a primers d’any es va situar com a número 1 mundial júnior. Enguany no podrà ser a Tarragona ja que competeix al Roland Garros júnior, que coincideix en dates. En nois el campió a la primera edició de la Red Cup va ser Max Alcalà.68 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page