top of page

ELS 120 INSCRITS DE LA RED CUP BMW OLIVA MOTOR, PASARAN EL TEST DEL COVID

Eldine Patologia nou patrocinador estratègic la Red Cup BMW Oliva Motor


Fa unes setmanes vam contactar amb l'únic laboratori amb instal·lacions pròpies de Tarragona per poder donar valor afegit a la Red Cup BMW Oliva Motor, oferint un test de detecció ràpida a tots els jugadors de la competició.


Encara estem al·lucinant. Eldine Patologia, no va volgué ser un proveïdor més, sinó que va volgué ser patrocinador de la Red Cup BMW Oliva Motor i així ens ho va comunicar des del primer moment.


Eldine Patologia, es un laboratori Km 0, de proximitat, i com empressa aposta per donar suport a esdeveniments que aportin talent al territori i que ajudin a reactivar la ciutat amb els moments tan complicats que estem passant


La competició de Tarragona, serà la primera a nivell mundial en oferir a tots els jugadors de forma gratuïta la realització d'un test de determinació d’anticossos d’ IgG / IgM anti-COVID-19. La tècnica es realitza sobre una mostra de sang. El test està dirigit a detectar l’absència o la presència de resposta immune en el jugador davant el virus

Eldine Patologia és un laboratori d’Anatomia Patològica -anàlisi histològic, citològic i molecular-.

L’activitat es centra en l’estudi de teixits i cèl·lules extretes d’intervencions quirúrgiques i consultes mèdiques. Actualment, el 90% de l’activitat consisteix en el diagnosi de patologia

cancerosa i d’infeccions víriques.

El laboratori compta amb professionals i experts en els diversos camps de la patologia, un equip altament qualificat i dona servei a la majoria d’entitats d’assegurança lliure amb assistència a hospitals, centres mèdics i consultes mèdiques, pacients particulars, empreses i organismes d’àmbit nacional i internacional.

A més de l’activitat assistencial, l’equip col·labora en línies d’investigació pròpies de la patologia oncològica i amb grups i unitats de recerca universitària i de docència.

Eldine Patologia es va fundar el 1981 a Tortosa. La nova direcció va adquirir-lo al 2012 i va centralitzar l’activitat a Tarragona, amb la construcció d’un nou laboratori, des d’on es promou la relació amb l’entorn.


COVID-19

La cartera de serveis del laboratori s’ha completat des del passat mes del maig amb la detecció de la COVID-19, malaltia de la SARS-CoV-2, Test Serològic (test d’anticossos)


Determinació d’anticossos d’ IgG / IgM anti-COVID-19. La tècnica es realitza sobre una mostra de sang. El test està dirigit a detectar l’absència o la presència de resposta immune en el pacient davant el virus. Eldine Patologia lliura els resultats de la prova en 4-12h (4 hores si la sol·licitud és urgent).

PCR: Detecció quantitativa d’ARN del SARS-CoV-2. Aquesta tècnica es realitza sobre una mostra nasofaríngia recollida per mitjà d’un raspall específic (hisop). El test està dirigit a detectar la presència (infecció) del virus en el pacient. Eldine Patologia lliura els resultats de la prova en 4-24h (4 hores si la tècnica és urgent).


Noves proves diagnòstiques

Eldine Patologia oferirà en breu, dins la cartera de serveis COVID-19:

• Determinació Ràpida d’Antigen Nasal (presa nasal).

• Diagnòstic PCR-RT SARS-CoV-2 – Flu A/B (grip estacional).









184 visualizaciones0 comentarios
bottom of page